The Feeling of Falling in Love

I've forgotten the feeling of falling in love Until you comes and reminds me A simple word with a deep meaning Falling in love is undescribeable An undescribeable feeling that makes you always smile Even in your suckest day It's hard to admit this very weird feeling of mine But, yeah I love you Unconditionally … Continue reading The Feeling of Falling in Love

Semester 7

Hore..sekarang saya sudah resmi menjadi mahasiswa tingkat akhir di jurusan mikrobiologi ITB. Terus gimana rasanya nih jadi senior? Menurut saya sih biasa-biasa aja. Saya juga sebenarnya nggak pernah menyangka bahwa masa-masa ini akan datang begitu cepat. Rasanya baru kemarin saya lulus SMA dan kemudian berstatus sebagai mahasiswa baru di ITB. Sekarang saya sudah berada di … Continue reading Semester 7