love

The Feeling of Falling in Love

I've forgotten the feeling of falling in love Until you comes and reminds me A simple word with a deep meaning Falling in love is undescribeable An undescribeable feeling that makes you always smile Even in your suckest day It's hard to admit this very weird feeling of mine But, yeah I love you Unconditionally… Continue reading The Feeling of Falling in Love

college days, random thoughts

Semester 7

Hore..sekarang saya sudah resmi menjadi mahasiswa tingkat akhir di jurusan mikrobiologi ITB. Terus gimana rasanya nih jadi senior? Menurut saya sih biasa-biasa aja. Saya juga sebenarnya nggak pernah menyangka bahwa masa-masa ini akan datang begitu cepat. Rasanya baru kemarin saya lulus SMA dan kemudian berstatus sebagai mahasiswa baru di ITB. Sekarang saya sudah berada di… Continue reading Semester 7

serious opinions

Apa Yang Sudah Kuperbuat Untuk Negaraku? (Renungan 17 Agustus)

Tahun ini negara Indonesia telah memasuki usianya yang ke 64. Untuk ukuran seorang manusia, angka 64 tahun setara dengan seseorang yang telah berusia lanjut dan mulai tertatih-tatih menjalani aktivitasnya. Namun, untuk ukuran sebuah negara, di usianya yang ke 64 seharusnya telah tegak berdiri dan segala aspek kenegaraan telah tertata dengan baik. Pada usianya yang ke… Continue reading Apa Yang Sudah Kuperbuat Untuk Negaraku? (Renungan 17 Agustus)

movie review

My Holiday Movies

Okay, like I've promised you before, here is the list of some movies that I've watched during the holiday. Here we go! #1. Garuda di Dadaku Casts : Emir Mahira, Aldo Tansani, Marsha Aruan, Ikranagara, Maudy Koesnaedi, Ari Sihasale, Ramzi Director : Ifa Isfansyah In the middle of some horror movies attack in┬ámost of cinema… Continue reading My Holiday Movies

movie review

Movies I’m Craving To Watch

#1. cin(T)a Casts : Sunny Soon, Saira Jihan Director : Sammaria Simanjuntak This is one of Indonesian movie that first being released abroad, in London. It will be screened for the first time in Indonesia in the mid August, based on the info I got from some of my friends. The plot of this movie… Continue reading Movies I’m Craving To Watch