Twilight

Akhirnya kemarin hari Minggu saya nonton film ini juga. Film yang, katanya, paling ditunggu-tunggu di seluruh dunia. Film yang, katanya, fenomenal. Dari beberapa review yang saya baca, sebagian menyebutkan bahwa film ini tidak terlalu bagus. Nyatanya, saya nonton juga. Menurut saya film ini biasa saja. Sepertinya gelar film box-office yang diberikan bagi film ini terlalu berlebihan. Memang sih, special effect-nya bagus. Akan tetapi, menurut saya agak tidak masuk akal.

Walaupun begitu, saya tidak merasa kecewa terhadap film ini. Banyak orang yang berkata bahwa film ini tidak sebaik novelnya. Ya, memang seperti itulah adanya. Tapi..novelnya juga tidak terlalu istimewa kok menurut saya. Jadi, ya saya menonton film Twilight ini hanya untuk mencari hiburan semata. Mau tau sinopsisnya seperti apa? Di bawah ini adalah review yang dibuat oleh imdb.com

Bella Swan (Kristen Stewart) has always been a bit different, never caring about or fitting in with the trendy girls at her Phoenix, Arizona high school. When her mother Renee (Sarah Clarke) remarries and decides to move with her new husband to Florida, and Bella decides to go live with her father, Charlie (Billy Burke), in the rainy little town of Forks, Washington, she doesn’t expect anything to change. Then she meets the mysterious and dazzlingly beautiful Edward Cullen (Robert Pattinson), a boy unlike any she’s ever met. Intelligent and witty, his piercing eyes see straight into her soul. Soon, Bella and Edward are swept up in a passionate and decidedly unorthodox romance. Edward can run faster than any cheetah, he can stop a moving car with his bare hands, and he hasn’t aged since 1918. Most importantly, he’s a vampire. Like all vampires, he’s immortal. He doesn’t drink human blood (they’re vampire “vegetarians”), which is rare among the vampire population. Instead, they go on regular “hiking” trips, where they feed on prey such as grizzly bears and mountain lions. For Edward, Bella is the thing he has waited ninety years for – a soul mate. But the closer they get, the more Edward must struggle to resist the primal pull of her scent, which could send him into an uncontrollable frenzy. And what will they do when James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi), and Victoria (Rachel Lefevre) come into town and James sets his sights on Bella? Will true love prevail when Edward is forced to save her life and conquer his thirst? The true question is, When you can live forever, what do you live for?
Kata orang-orang, pemeran Edward Cullen cakep banget. Menurut saya biasa saja, ah. Hahaha..yaah selera masing-masing orang berbeda.

2 comments

  1. Haduh gabz.
    Gw baca resensinya di Tempo sepertinya film ini bagus banget. Tp gw blm nonton.
    Klo dr resensi yg gw baca, katanya film ini nyuguhin suatu cerita yg nyerempet2 kehidupan mudaers kayak kita, tp dgn plot tambahan yg menurut gw unik.

    Namanya jg film, gabz. Emank sering ga masuk akal. Tp semakin ga masuk akal, orang semakin suka nontonnya. Haha.

    1. iya juga sih..gw tuh emang kadang kalo ngeliat film yang gak real suka bete sendiri..pdhal udah jelas2 film tuh emang kadang2 harus lebay kan? hohoho..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s